Oldtimerverzekering van Unigarant

Unigarant Oldtimerverzekering

Unigarant Oldtimerverzekering

Met de Unigarant Oldtimerverzekering is uw oldtimer goed verzekerd. De Oldtimerverzekering is voor auto's die ouder zijn dan 25 jaar en waarmee minder dan 7.500 kilometer per jaar wordt gereden. Bovendien dient u ook te beschikken over een andere auto voor dagelijks gebruik.

Voordelen Unigarant Oldtimerverzekering

  • Scherpe premie
  • Korting als u minder dan 5000 kilometer per jaar rijdt
  • Volledig cascodekking wordt berekend op taxatiewaarde
  • Niet tevreden, geld terug: altijd 14 dagen bedenktijd

Premie berekenen >>


WA (wettelijke aansprakelijkheid)
Deze dekking is wettelijk verplicht. Onder deze dekking valt alleen schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. Schade is bij Unigarant verzekerd tot een bedrag per gebeurtenis van € 2.500.000 voor materiële schade en € 6.000.000 voor schade aan personen (letselschade). U bent niet verzekerd voor schade aan uw eigen klassieker bij een ongeval waarbij u de veroorzaker bent of bij schade door een onheil zonder tegenpartij (bijvoorbeeld storm of ruitschade).

Volledig casco (all risk)
Deze verzekering dekt naast WA ook schade aan uw eigen klassieker als gevolg van aanrijding, brand, diefstal, storm, natuurrampen en botsingen met dieren. Bij schade aan uw klassieker door aanrijding of vandalisme wordt de cascowaarde vergoed, ook als u zelf de veroorzaker bent.

Uw klassieker dient te worden getaxeerd door een TMV taxateur of VRT taxateur. Het taxatierapport mag maximaal 1 jaar oud zijn.

Aanvullende verzekeringen

Verhaalsrechtsbijstandverzekering
Ontstaat er tijdens het rijden met uw oldtimer (letsel)schade door de schuld van iemand anders? Unigarant zorgt er met deze dekking voor dat deze schade wordt verhaald op de aansprakelijke. Unigarant voert gratis onderzoek uit naar de schuldvraag, laat expertise verrichten en voert de bijbehorende correspondentie.

Schadeverzekering voor inzittenden
De schadeverzekering voor inzittenden van Unigarant voorziet in het vergoeden van de werkelijk geleden schade bij blijvende invaliditeit. Vergoed worden onder andere de kosten van speciale aanpassingen, medische behandelingen en inkomstenderving.

Premie berekenen >>