Fietsverzekering van Unigarant

Unigarant Fietsverzekering 3 of 5 jaar Unigarant Fietsverzekering 3 of 5 jaar

Unigarant Fietsverzekering voor 3 of 5 jaar

Met de Unigarant Fietsverzekering kan je een nieuwe of gebruikte fiets verzekeren. De fietsverzekering voor 3 of 5 jaar sluit vaak goed aan op een fietsplan. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een doorlopende fietsverzekering waarbij de verzekering na 1 jaar opgezegd kan worden en de premie bijvoorbeeld per maand moet worden betaald.

Voordelen Unigarant Fietsverzekering

  • Sluit vaak goed aan op een fietsplan
  • Aanschafwaarde garantie eerste 3 jaar
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Via Snelverzekeren extra korting en 14 dagen bedenktijd


Premie berekenen >> Premie berekenen >>


Dekkingen tijdelijke fietsverzekering

Je kunt de tijdelijke fietsverzekering afsluiten voor een periode van 3 of 5 jaar. Hieronder zie je de mogelijkheden waar je uit kunt kiezen:

  • 5 jaar Diefstal en BeschadigingPlus
  • 3 jaar Diefstal en BeschadigingPlus
  • 3 jaar Diefstal

Diefstal

Je bent volledig verzekerd tegen diefstal. Word je fiets in de eerste 3 jaar gestolen dan krijg je de nieuwwaarde uitgekeerd. De schade aan je fiets bij een poging tot diefstal is ook verzekerd.

Diefstal en BeschadigingPlus

De uitgebreide dekking BeschadigingPlus biedt naast diefstal ook dekking bij:

  • Beschadiging
  • Ongevallen
  • Verhaalsrechtsbijstand

Beschadiging
Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat vergoed. Gaat je fiets binnen de eerste drie jaar door aanrijding of vandalisme totaal verloren? Dan krijg je de nieuwwaarde uitgekeerd. Bij E-bikes is ook schade aan de accu door vallen of stoten verzekerd!

Ongevallen
Je wilt er niet aan denken, maar raak je blijvend invalide of kom je te overlijden als gevolg van een ongeval met je fiets, dan keert Unigarant uit aan jou of jouw nabestaanden.

Verhaalsrechtsbijstand
Ontstaat er tijdens het fietsen (letsel)schade door de schuld van iemand anders? Dan zorgt Unigarant ervoor dat deze schade wordt verhaald op de aansprakelijke verkeersdeelnemer.

E-bike unigarant Pechhulp
Deze dekking geldt uitsluitend voor E-bikes. De Pechhulp dekking biedt recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen) en gratis vervoer van de berijder en de E-bike als reparatie onderweg niet mogelijk is. De Unigarant Pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB.

Op de de website van de Stichting ART vind je een overzicht van goedgekeurde fietssloten.

Tip

Wil je de premie niet ineens vooruit betalen of wil je de fietsverzekering na één jaar per maand kunnen opzeggen? Dan is de doorlopende fietsverzekering van Unigarant de ideale oplossing.


Premie berekenen >> Premie berekenen >>