Camperverzekering van Unigarant

Unigarant Camperverzekering

Unigarant Camperverzekering

U wilt natuurlijk geen zorgen als u met uw camper onderweg bent. Kies daarom voor de Unigarant Camperverzekering en ga goed verzekerd op reis. De Camperverzekering kunt u eenvoudig zelf samenstellen en biedt een uitgebreide dekking.

Voordelen Unigarant Camperverzekering

  • Overname schadevrije jaren autoverzekering
  • Binnen vier jaar op 75% no-claimkorting
  • Niet tevreden, geld terug: altijd 14 dagen bedenktijd


Premie berekenen >>


WA (wettelijke aansprakelijkheid)
U bent wettelijk verplicht om uw camper te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Deze verzekering dekt schade die u met uw camper aan anderen toebrengt. Schade is bij Unigarant verzekerd tot een bedrag per gebeurtenis van € 2.500.000 voor materiële schade en € 6.000.000 voor schade aan personen (letselschade). Bij de WA verzekering bent u niet gedekt voor de schade aan uw eigen camper door een ongeval waarvan u zelf de veroorzaker bent.

WA + beperkt casco
Naast de verplichte WA dekking, vergoedt deze verzekering ook schade aan uw eigen camper als gevolg van brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel, natuurrampen en botsingen met dieren. Ook is schade als gevolg van poging tot diefstal of joyriding verzekerd.

Volledig casco (all risk)
Met de volledig casco camperverzekering bent u verzekerd voor alle risico's die bij 'beperkt casco' zijn genoemd. Daarnaast bent u ook verzekerd voor aanrijdingschade aan uw eigen camper, ook door eigen schuld. Bij schade of diefstal hebt u recht op een vervangende camper. Bij totaal verlies binnen de eerste drie jaar na de aanschafdatum wordt de aanschafwaarde vergoed.

Aanvullende verzekeringen

Schadeverzekering voor inzittenden
Een ongeval kan behalve materiële schade ook persoonlijk letsel veroorzaken. De medische kosten hiervoor zijn niet altijd gedekt onder de ziektekostenverzekering. Met de schadeverzekering voor inzittenden zijn de medische kosten verzekerd. Dit geldt ook bij schade door eigen schuld. Ook wordt een bedrag uitgekeerd bij overlijden of invaliditeit. Het verzekerde bedrag geldt per gebeurtenis, ongeacht het aantal inzittenden. Ook schade aan bagage en kleding is verzekerd.

Verhaalsrechtsbijstand
Ontstaat er tijdens het rijden met uw camper (letsel)schade door de schuld van iemand anders? Unigarant zorgt er met deze dekking voor dat deze schade wordt verhaald op de aansprakelijke. Unigarant voert gratis onderzoek uit naar de schuldvraag, laat expertise verrichten en voert de bijbehorende correspondentie.

Inventarisdekking
De inventarisdekking is een aanvullende verzekering die gekoppeld kan worden aan alle dekkingen, ook aan WA. Onder inventaris wordt verstaan de losse inventaris die niet door de fabrikant is meegeleverd, zoals televisie, beddengoed, gordijnen en eet- en drinkgerei. Inventaris kan apart worden meeverzekerd tegen o.a. brand en diefstal. Ook kunnen fietsen en een laptop worden meeverzekerd.

Schadevrije jaren
U start minimaal met een no-claimkorting van 25%. Indien u meer schadevrije jaren heeft opgebouwd, dan kan de no-claimkorting oplopen tot 75%. Het aantal schadevrije jaren vraagt Unigarant op bij Roy-data (een landelijke database waar verzekeraars gebruik van maken).

Unigarant kent een interessante kortingsregeling: Indien u een autoverzekering heeft, dan komt u in aanmerking voor maximaal 4 schadevrije jaren. Indien uw auto ook bij Unigarant is/ wordt verzekerd, dan komt u in aanmerking voor maximaal 8 schadevrije jaren.


Premie berekenen >>