Bromfietsverzekering van Unigarant

Unigarant Bromfietsverzekering Unigarant Bromfietsverzekering

Unigarant Bromfietsverzekering

Verzeker nu uw bromfiets bij Unigarant en profiteer van uitgebreide dekkingen tegen diefstal en aanrijding. De Unigarant Bromfietsverzekering kunt u eenvoudig zelf samenstellen en direct online afsluiten tegen een verrassend lage prijs.

Voordelen Unigarant Bromfietsverzekering

  • No claimkorting tot 75%
  • Bij diefstal in het eerste jaar krijgt u uw volledige aankoopbedrag terug
  • Pechhulp voor onderweg
  • Niet tevreden, geld terug: altijd 14 dagen bedenktijd


Premie berekenen >> Premie berekenen >>


Keuzemogelijkheden

Bij Unigarant kunt u kiezen uit drie basisdekkingen (WA, diefstal en aanrijding) en verschillende aanvullende dekkingen.

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
De wet verplicht iedereen, die op een bromfiets rijdt, om zich te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid. De WA-dekking vergoedt schade die u aan een ander toebrengt.

Diefstal
Met deze dekking bent u verzekerd tegen diefstal van uw bromfiets of eventuele accessoires. Ook is de schade als gevolg van een poging tot diefstal of joyriding gedekt. Daarnaast is ook schade door brand of storm met deze dekking verzekerd.

Aanrijding
Met de dekking Aanrijding is uw bromfiets verzekerd tegen schade door aanrijding, vallen, vandalisme, brand en storm. Als u de dekkingen Aanrijding en Diefstal samen kiest, dan heeft u de meest complete verzekering voor uw bromfiets. U bent dan zowel tegen diefstal als tegen beschadiging verzekerd.


Aanvullende verzekeringen

Verhaalsrechtsbijstand
Ontstaat er tijdens het rijden op uw bromfiets (letsel)schade door de schuld van iemand anders? Unigarant zorgt er met deze dekking voor dat deze schade wordt verhaald op de aansprakelijke.

Zekerheid voor opzittenden
De financiële gevolgen van letselschade door een ongeval met uw bromfiets kunnen snel oplopen. Met de unieke dekking Zekerheid voor Opzittenden vergoedt Unigarant de werkelijk geleden schade tot maximaal € 100.000 per gebeurtenis. Denk hierbij aan vergoedingen van medische behandeling, verlies van inkomen en kosten van aanpassingen bij invaliditeit. Schade aan uw kleding, helm en bagage is verzekerd tot € 750. Bij overlijden ontvangen uw nabestaanden € 3.000.

Unigarant Pechhulp
Rijdt u veel kilometers op uw bromfiets? Dan bent u bij pech niet altijd in de buurt van uw eigen tweewielerspecialist. De Unigarant Pechhulp biedt in dat geval de prettige zekerheid dat u snel en veilig weer op weg geholpen wordt. U heeft gedurende de looptijd van de verzekering recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen) en gratis vervoer van u en uw bromfiets als reparatie onderweg niet mogelijk is. De Unigarant Pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB.

Drie jaar aanschafwaardegarantie
De Unigarant Bromfietsverzekering heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie voor nieuwe brommers. Bij diefstal en totaal verlies in het eerste jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed. Met de drie jaar aanschafwaardegarantie bent u maar liefst drie jaar verzekerd van uw aankoopbedrag.


Premie berekenen >> Premie berekenen >>