Autoverzekering van Unigarant

Unigarant Autoverzekering

Unigarant Autoverzekering

Wanneer uw auto schade heeft, wilt u snel en goed geholpen worden. Unigarant scoort hoog op schadeafhandeling. Dus u kunt zorgeloos de weg op met de Unigarant autoverzekering. Profiteer van de voordelige Unigarant Autoverzekering en sluit deze eenvoudig online af.

Voordelen Unigarant Autoverzekering

  • 1 of 3 jaar nieuw- of aanschafwaardedekking
  • Tot 80% korting als u schadevrij rijdt
  • Beginnende rijder start met 35% korting
  • Niet tevreden, geld terug: altijd 14 dagen bedenktijd


Premie berekenen >>


Heeft u meer dan één auto?
De no-claim korting op basis van de schadevrije jaren van de eerste auto geldt bij Unigarant ook voor de 2e bij Unigarant verzekerde auto. Hiermee kunt u dus veel premie besparen!
Bel ons op 088-2993882 om uw tweede auto te verzekeren met de korting van de eerste auto.

WA (wettelijke aansprakelijkheid)
Deze dekking is wettelijk verplicht. Onder deze dekking valt alleen schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. Schade is bij Unigarant verzekerd tot een bedrag per gebeurtenis van € 2.500.000 voor materiële schade en € 6.000.000 voor schade aan personen (letselschade).

WA + beperkt casco
Met deze dekking bent u ook verzekerd tegen een aantal schades aan uw eigen auto, zoals bijvoorbeeld brand, storm, diefstal en ruitbreuk. Bij ruitreparaties heeft u geen eigen risico. Als u de ruit laat vervangen door een door Unigarant geselecteerde reparateur, wordt het eigen risico met € 75 verlaagd. Reparatie of vervanging van een ruit door een niet FOCWA autoruitherstelbedrijf wordt niet vergoed.

Volledig casco
Dit is de meest complete verzekering. Naast de bovengenoemde dekkingen is uw auto ook nog verzekerd tegen aanrijding, vandalisme en te water raken. Met de volledig casco dekking heeft u standaard het voordeel van de unieke Unigarant Schadeservice. Voor auto's met een maximale cataloguswaarde van € 50.000,- profiteert u van 12 maanden nieuwwaardegarantie bij nieuwe auto's en 12 maanden aanschafwaardegarantie bij gebruikte auto's. Het is ook mogelijk om te kiezen voor 3 jaar aanschafwaardegarantie. Bij totaal verlies binnen de eerste drie jaar na de aanschafdatum wordt de aanschafwaarde vergoed tot maximaal € 50.000. Na deze periode krijgt u de dagwaarde vergoed.

Nieuwwaarde
Het bedrag wat nodig is om dezelfde auto op het moment van schade te kopen, ook als de prijs is gestegen.
Aanschafwaarde
De waarde op het moment van aanschaf van de auto volgens de officiële nota van een bedrijf dat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Aanvullende verzekeringen

Ongevallenverzekering voor inzittenden
Deze verzekering keert uit in geval van overlijden of blijvende invaliditeit van inzittenden als gevolg van een ongeval.

Rechtsbijstandverzekering
Met de rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische bijstand, bijvoorbeeld bij het verhalen van schade aan of met uw auto op derden. Indien u een autoverzekering met een WA of WA beperkt Casco dekking afsluit dan is het verstandig om een aanvullende rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Zonder de aanvullende rechtsbijstandverzekering dient u zelf uw schade te verhalen.

Zekerheid voor inzittenden
Deze dekking vergoedt de werkelijk geleden schade van inzittenden tot € 1.000.000 per gebeurtenis. Het gaat hier bijvoorbeeld om vergoeding voor medische behandeling, inkomstenderving en de kosten van aanpassingen bij invaliditeit. De dekking geldt ook als u of uw gezinsleden meerijden in andermans auto van en naar bijvoorbeeld sportwedstrijden. Met deze aanvullende verzekering zijn uw gezinsleden altijd goed verzekerd, ongeacht in welke auto ze zitten.

Vervangend vervoer
Is uw auto gestolen of heeft u schade, dan heeft u met deze aanvullende dekking recht op vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen. U kunt kiezen uit een dekking voor alleen Nederland of voor heel Europa.

Accessoires
Unigarant biedt een aanvullende accessioreverzekering waarmee u alle niet af-fabriek ingebouwde accessoires kunt verzekeren. Standaard zijn alle accessoires zoals audio- of navigatiesystemen, kinderzitjes of fietsendragers, voor € 2.500 gedekt. U kunt dit uitbreiden tot € 5.000 per gebeurtenis.


Premie berekenen >>