Caravanverzekering van Unigarant

Unigarant Caravanverzekering

Unigarant Caravanverzekering

Met de Unigarant Caravanverzekering gaat u altijd onbezorgd op pad. Of u nu een nieuwe of tweedehands toercaravan, vouwwagen, stacaravan of aanhangwagen heeft, u kiest de dekking die het beste bij u past.

Voordelen Unigarant Caravanverzekering

  • Keuze uit 5 jaar nieuwwaardedekking of 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Hoge korting bij hagelbestendig dak
  • Gratis vervangende caravan
  • Niet tevreden, geld terug: altijd 14 dagen bedenktijd


Premie berekenen >>


Wat is verzekerd?

De Unigarant Caravanverzekering kent een zeer uitgebreide dekking, waarmee u altijd goed verzekerd bent bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, diefstal of een ongeval. Ook schade, die ontstaat wanneer de caravan in de stalling staat, is verzekerd, evenals wettelijke aansprakelijkheid tot een bedrag van € 2.500.000.

Uw toercaravan of vouwwagen is het hele jaar door verzekerd in Nederland en maximaal 6 maanden per jaar aaneengesloten elders in Europa en in alle niet-Europese landen rond de Middellandse Zee. Uw stacaravan is het hele jaar door verzekerd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

U kunt kiezen uit twee verschillende dekkingen:

3 jaar aanschafwaardedekking
Deze dekking is vooral geschikt voor tweedehands caravans. Bij totaal verlies wordt de eerste 3 jaar na aankoop van uw caravan de aanschafwaarde vergoed. Daarna wordt de dagwaarde +10% uitgekeerd.

5 jaar nieuwwaardedekking
Bent u de eerste eigenaar en is uw caravan niet ouder dan 2 jaar, dan kunt u kiezen voor 5 jaar nieuwwaardedekking. Tot en met het vijfde jaar na aankoop van uw caravan wordt bij totaal verlies de nieuwwaarde van uw caravan vergoed. Daarna ontvangt u bij totaal verlies minimaal de dagwaarde +10%.

Aanvullende dekkingen

Hagel- en stormschade
De verzekering kunt u uitbreiden met een dekking voor schade door hagel en storm. Is uw caravan voorzien van een hagelbestendig dak, dan ontvangt u maar liefst 70% korting op de premie voor de hagel- en stormschadedekking. Daarnaast vervalt het extra eigen risico bij hagelschade.

Rechtsbijstand
Met deze dekking verzekert u zich van professionele juridische ondersteuning, bijvoorbeeld wanneer u in een conflict verzeild raakt over uw caravanschade in binnen- of buitenland.

Inventaris en inboedel
Onder inventaris en inboedel wordt verstaan: de losse inventaris die niet door de fabrikant is meegeleverd, zoals televisie, beddengoed, gordijnen en eet- en drinkgerei. Inventaris kunt u apart meeverzekeren tegen o.a. brand en diefstal tot een bedrag van € 2.500.

Gratis vervangende caravan
Wordt uw caravan tijdens of vlak voor uw vakantie gestolen of onbruikbaar door schade? Dan krijgt u tot maximaal 30 dagen gratis een vervangende caravan of huuraccommodatie.


Premie berekenen >>