Aansprakelijkheidsverzekering veelgestelde vragen

Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering

Heeft u een vraag over de aansprakelijkheidsverzekering? Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen over de Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering.
Staat uw vraag er niet tussen, mail ons dan via het contactformulier. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Unieke kortingen
U krijgt een hoge korting als u via Snelverzekeren.nl de Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering afsluit. Dit komt doordat wij een volledig online bedrijf zijn dat hierdoor kostenefficiënt kan werken en daar laten wij de klant van profiteren. Dit betekent dan ook dat wij een lagere provisie ontvangen van Unigarant dan de gemiddelde tussenpersoon.

Direct verzekerd
U ziet, na het indienen van de aanvraag voor een aansprakelijkheidsverzekering, direct of u geaccepteerd bent door Unigarant.

24 uur per dag
U kunt op elk gewenst moment van de dag, ook in het weekend de premie van uw aansprakelijkheidsverzekering berekenen en afsluiten.

Niet goed, geld terug
Na ontvangst van de aansprakelijkheidsverzekeringspolis van Unigarant, heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. Wilt u de aansprakelijkheidsverzekering toch niet, stuur dan de polis terug en u ontvangt zonder verdere vragen eventueel betaalde premie terug.

Betrouwbaar
Snelverzekeren.nl voldoet aan alle eisen van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening en is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onafhankelijk
Snelverzekeren.nl is onafhankelijk. Wij hebben geen banden met verzekeraars en bieden alleen via deze website verzekeringen van Unigarant aan.

Schade aangebracht met een motorrijtuig valt niet onder de Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering.

Raadpleeg de polisvoorwaarden voor exacte informatie over de omvang van de dekking en de voorwaarden van de aansprakelijkheidsverzekering.

Ja, de aansprakelijheidsverzekering biedt dekking wereldwijd

Raadpleeg de polisvoorwaarden voor exacte informatie over de omvang van de dekking en de voorwaarden van de aansprakelijkheidsverzekering.

Allerlei zaken, voor zover niet uitgesloten in de polisvoorwaarden, vallen onder de dekking.

Schade aan andermans spullen en gezondheid valt, indien niet uitgesloten in de polisvoorwaarden, onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering.

Hieronder valt ook de aansprakelijkheid voor schade toegebracht door uw huisdier.

Letselschade, toegebracht aan derden, valt onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering.

Letselschade die gezinsleden bij elkaar veroozaken valt niet onder de dekking. NB. Letselschade toegebracht met motorrijtuigen valt ook niet onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering.

Bekijk voor de exacte dekking altijd de polisvoorwaarden.

Ja, materiële schade aan andermans spullen is gedekt bij de aansprakelijkheidsverzekering.

Materiële schade die gezinsleden onderling aan elkaar toebrengen is niet gedekt. Ook materiële schade toegebracht met motorrijtuigen valt niet onder de dekking van de Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering.

Controleer voor de dekking(en) altijd de polisvoorwaarden.

Ja, uw kinderen zijn ook meeverzekerd, indien u kiest voor een gezinsdekking en aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

-Minderjarige kinderen (thuiswonend of niet);
-Meerderjarige kinderen (thuiswonend of uitwonend in verband met studie).-

Ook mensen die bij u te gast zijn of als personeel bij u (in huis) fungeren zijn meeverzekerd.

Het betreft een particuliere aansprakelijkheidsverzekering, dus schade in zakelijk verband valt niet onder de dekking.

Voor meer duidelijkheid omtrent de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering, raadpleeg altijd de polisvoorwaarden.

Op de aansprakelijkheidsverzekering worden alleen schades uitgekeerd waarvoor u wettelijk aansprakelijk bent.

NB. Schades veroorzaakt met een motorrijtuig worden niet gedekt, hiervoor dient u een motorrijtuigenverzekering te hebben.

Normaliter vallen geleende spullen niet onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering.

Veelal vallen geleende spullen onder het zogenaamde opzicht. Deze spullen worden dan beschouwd als ware het uw eigen spullen.

Schade toegebracht door uzelf (of iedereen die onder de dekking valt van de aansprakelijkheidsverzekering) aan eigen spullen valt niet onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering.

Schade toegebracht aan spullen van iedereen die onder de dekking valt van de aansprakelijkheidsverzekering onderling wordt ook niet gedekt op de Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering.

Laat uw minderjarige zoon dus bijvoorbeeld per ongeluk uw telefoon stuk vallen, dan valt dit niet onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering.

Voor een compleet overzicht van de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering, kunt u de polisvoorwaarden bekijken.

Schade aan gehuurde spullen valt niet onder de aansprakelijkheidsdekking.

Bij de aansprakelijkheidsverzekering wordt in het geval van gehuurde spullen gedaan alsof het uw eigen spullen betreft; uw eigen spullen vallen niet onder de aansprakelijkheidsdekking.

Nee, want in bewaring genomen spullen worden door de verzekeraar gezien als uw eigen spullen en uw eigen spullen vallen niet onder de aansprakelijkheidsdekking.

Kijk voor de exacte dekking van de Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering altijd in de polisvoorwaarden.

Indien u kiest voor de gezinsdekking zijn ook inwonende ouder, schoonouders en grootouders meeverzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering.

Inwonende ouders, schoonouders en grootouders worden door de verzekeraar beschouwd als onderdeel van uw gezin.